Małgorzata Gudejko
Data urodzenia: 1958-02-24

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.2 1996
6.3 1991 Lesbijka
7.6 1988 Koleżanka Ewy w Królewcu (gościnnie)
7.3 1984
6.9 1981

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Małgorzata Gudejko filmy Małgorzata Gudejko najlepsze filmy Małgorzata Gudejko zdjęcia Małgorzata Gudejko galeria Małgorzata Gudejko biografia Małgorzata Gudejko nominacje Małgorzata Gudejko nagrody i wyróżnienia Małgorzata Gudejko filmografia Małgorzata Gudejko aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.