Małgorzata Bogdańska
Data urodzenia: 1962-02-25
Miejsce urodzenia: Otwock, Polska
Stan cywilny: mąż Artur (rozwód), syn Dominik

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.1 2011 Kobieta o Wielu Twarzach
6.5 2011 Aldona (gościnnie)
6.9 2004 Nika Lemańska (gościnnie)
5.8 1993 Prostytutka Iris (gościnnie)
6.1 1989 Pacjentka Pasikonika
7.5 1988 Panna młoda
6.5 1988 Hania, sekretarka dyrektora Instytutu (gościnnie)
7.6 1988 Pielęgniarka Marta Rybaczewska
6.2 1987 Zosia "Szczękosia", przyjaciółka Ireny
7.3 1987 Sewercia, córka Serafina (gościnnie)
7.1 1986 Złodziejka na dworcu
7.8
Dom
1980 Magda, żona Jacka Bawolika / Synowa Bawolików (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Małgorzata Bogdańska filmy Małgorzata Bogdańska najlepsze filmy Małgorzata Bogdańska zdjęcia Małgorzata Bogdańska galeria Małgorzata Bogdańska biografia Małgorzata Bogdańska nominacje Małgorzata Bogdańska nagrody i wyróżnienia Małgorzata Bogdańska filmografia Małgorzata Bogdańska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.