Malcolm Taylor
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1976 Porucznik(gościnnie)
6.8
Biały autobus
White Bus, The
1967 Kibic
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Walters (gościnnie)
8.6 1962 Gibb (1962) / Ted Monkleigh (1964) / Tomlin (1967) (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Reporter (1962) (gościnnie)
7.6 1955 Trumbold

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Malcolm Taylor filmy Malcolm Taylor najlepsze filmy Malcolm Taylor zdjęcia Malcolm Taylor galeria Malcolm Taylor biografia Malcolm Taylor nominacje Malcolm Taylor nagrody i wyróżnienia Malcolm Taylor filmografia Malcolm Taylor aktor Malcolm Taylor reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.