Malcolm Barrett
Data urodzenia: Nowy Jork,

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Malcolm (gościnnie)
6.1 2011 Malcolm (gościnnie)
8.2
Korporacja według Teda
Better Off Ted
2009 Malcolm (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Oficer Price (gościnnie)
7.0 2007 Malcolm (gościnnie)
7.9
Świry
Psych
2006 Malcolm (gościnnie)
7.6
U nas w Filadelfii
It's Always Sunny in Philadelphia
2005 Malcolm (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Dr Jules Huffman (gościnnie)
0.0 2003 Malcolm (gościnnie)
7.5 2002 Malcolm (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Malcolm (gościnnie)
5.8 2000 Malcolm (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Angelo Davis (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Malcolm Barrett filmy Malcolm Barrett najlepsze filmy Malcolm Barrett zdjęcia Malcolm Barrett galeria Malcolm Barrett biografia Malcolm Barrett nominacje Malcolm Barrett nagrody i wyróżnienia Malcolm Barrett filmografia Malcolm Barrett aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.