Maggie O'Neill
Data urodzenia: 1962-11-15
Miejsce urodzenia: Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2007 Laura Crowe
8.1 2004 Sheila Jackson
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Agnes Waterhouse (gościnnie)
6.0
Nieśmiertelny kochanek
All Men Are Mortal
1995 Florence
8.0 1995 Emma Holman
8.5 1994 Aline Siward (gościnnie)
7.0 1993 Doktor Alex Redman (2000)
6.5
Podejrzenie
Under Suspicion
1991 Hazel Aaron
7.6
Goryle we mgle
Gorillas in the Mist: The Story of Dian Fossey
1988 Kim
10.0 1985 Norah
10.0 1985 Norah
5.0 1954 Althea Dennis (1960)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Maggie O'Neill filmy Maggie O'Neill najlepsze filmy Maggie O'Neill zdjęcia Maggie O'Neill galeria Maggie O'Neill biografia Maggie O'Neill nominacje Maggie O'Neill nagrody i wyróżnienia Maggie O'Neill filmografia Maggie O'Neill aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.