Maggie Ollerenshaw
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2004 Martha
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Margaret Cadogan (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Jennifer Southwell (gościnnie)
0.0 1997 Pani Withers(gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Pani Hopkirk / Eileen Fountain (gościnnie)
7.8 1991 Florence Ranby (1991)
8.7 1989 (gościnnie)
1.0 1989 Pani Chadwick (gościnnie)
0.0 1988 Pani Clegg
6.0 1987 Doktor Angela Parr (gościnnie)
7.9 1986 Kate Henshaw (1993-1994)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Beverley Miles (gościnnie)
0.0 1985 Joan, Mama Chrissie (gościnnie)
0.0 1981 Pani Stone
10.0 1980 Sierż. Margaret Cullinane (gościnnie)
8.0 1979 Betty Salt (gościnnie)
1.0 1975 (gościnnie)
8.7
24 godziny na dobę
Open All Hours
1973 Mavis
7.0
Babie lato
Last of the Summer Wine
1973 Ethel (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Maggie Ollerenshaw filmy Maggie Ollerenshaw najlepsze filmy Maggie Ollerenshaw zdjęcia Maggie Ollerenshaw galeria Maggie Ollerenshaw biografia Maggie Ollerenshaw nominacje Maggie Ollerenshaw nagrody i wyróżnienia Maggie Ollerenshaw filmografia Maggie Ollerenshaw aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.