Maggie Dence
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Daisy
10.0 2000 Ellen Leonard (gościnnie)
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Lyn Brown (gościnnie)
6.6
Szczury wodne
Water Rats
1996 Joy Turner (gościnnie)
10.0 1989 Judith Marr (gościnnie)
8.0 1981 Courtney Fraser (gościnnie)
0.0 1980 Merle Bulpitt (1979-1984)
7.0 1976 Rose Sullivan
0.0 1972 Pani Coutts (gościnnie)
0.0 1970 Edie Whitman (gościnnie)
10.0 1969 Marion Evans (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Maggie Dence filmy Maggie Dence najlepsze filmy Maggie Dence zdjęcia Maggie Dence galeria Maggie Dence biografia Maggie Dence nominacje Maggie Dence nagrody i wyróżnienia Maggie Dence filmografia Maggie Dence aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.