Mageina Tovah
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Bianca (gościnnie)
0.0 2011 Madame Nina (gościnnie)
8.2 2011 Kim Furtado (gościnnie)
6.9 2011 Madame Nina (gościnnie)
8.3 2011 Kim Furtado (gościnnie)
6.9 2009 Madame Nina (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Natalie (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Constance (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Madame Nina (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Madame Nina (gościnnie)
7.3 2004 Eva Mason (gościnnie)
7.8
Joan z Arkadii
Joan of Arcadia
2003 Madame Nina (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Madame Nina (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Madame Nina (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Różowowłosa dziewczyna (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Madame Nina (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Madame Nina (gościnnie)
7.6 2000 Madame Nina (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Madame Nina (gościnnie)
7.6 1993 Madame Nina (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mageina Tovah filmy Mageina Tovah najlepsze filmy Mageina Tovah zdjęcia Mageina Tovah galeria Mageina Tovah biografia Mageina Tovah nominacje Mageina Tovah nagrody i wyróżnienia Mageina Tovah filmografia Mageina Tovah aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.