Magdalena Waligórska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2010 Irka, dziewczyna "Śruby" (gościnnie)
6.7 2008 Irka, dziewczyna "Śruby" (gościnnie)
6.3 2008 Irka, dziewczyna "Śruby" (gościnnie)
7.9 2007 Irka, dziewczyna "Śruby" (gościnnie)
4.5 2007 Irka, dziewczyna "Śruby" (gościnnie)
4.6 2007 Irka, dziewczyna "Śruby" (gościnnie)
5.4 2006 Irka, dziewczyna "Śruby" (gościnnie)
4.4 2006 Irka, dziewczyna "Śruby" (gościnnie)
6.5 2006 Irka, dziewczyna "Śruby" (gościnnie)
4.6 2005 Irka, dziewczyna "Śruby" (gościnnie)
8.2 2005 Irka, dziewczyna "Śruby" (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Irka, dziewczyna "Śruby" (gościnnie)
6.3 2004 Irka, dziewczyna "Śruby" (gościnnie)
4.8 2003 Irka, dziewczyna "Śruby" (gościnnie)
6.5 1999 Irka, dziewczyna "Śruby" (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Magdalena Waligórska filmy Magdalena Waligórska najlepsze filmy Magdalena Waligórska zdjęcia Magdalena Waligórska galeria Magdalena Waligórska biografia Magdalena Waligórska nominacje Magdalena Waligórska nagrody i wyróżnienia Magdalena Waligórska filmografia Magdalena Waligórska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.