Magdalena Łaska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Paulina (gościnnie)
5.1 2011 Młoda mniszka
7.1 2011 Agata Rusek
9.0 2010 Dziewczyna
6.5 2010 Biegaczka Magda (gościnnie)
6.0 2009 Kama
6.7 2008 Pati (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Magdalena Łaska filmy Magdalena Łaska najlepsze filmy Magdalena Łaska zdjęcia Magdalena Łaska galeria Magdalena Łaska biografia Magdalena Łaska nominacje Magdalena Łaska nagrody i wyróżnienia Magdalena Łaska filmografia Magdalena Łaska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.