Magdalena Kuta
Data urodzenia: 1957-05-27
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.5 2010 Siostra Józefa
7.3 2010 Siostra Józefa
7.6 2010 Matka Julii (gościnnie)
8.1 2008 Siostra Józefa
7.9 2007 Siostra Józefa
5.4 2006 Siostra Józefa
4.4 2006 Siostra Józefa
6.7 2005 Siostra Józefa
5.0 2005 Siostra Józefa
7.9 2004 Siostra Józefa
6.6 2003 Siostra Józefa
4.7 2002 Siostra Józefa
6.4 2000 Siostra Józefa
6.9 1996 Siostra Józefa
9.1 1993 Siostra Józefa
7.5 1985 Siostra Józefa

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Magdalena Kuta filmy Magdalena Kuta najlepsze filmy Magdalena Kuta zdjęcia Magdalena Kuta galeria Magdalena Kuta biografia Magdalena Kuta nominacje Magdalena Kuta nagrody i wyróżnienia Magdalena Kuta filmografia Magdalena Kuta aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.