Magdalena Karel
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Razi (polski dubbing)
6.5 2011 Sekretarka Wojciechowskiego (gościnnie)
8.1 2008 Sekretarka Wojciechowskiego (gościnnie)
3.8 2007 Sekretarka Wojciechowskiego (gościnnie)
5.9
Szpiegowska rodzinka
My Spy Family
2007 Sekretarka Wojciechowskiego (gościnnie)
6.5 2007 Sekretarka Wojciechowskiego (gościnnie)
4.4 2006 Sekretarka Wojciechowskiego (gościnnie)
7.7 2006 Sekretarka Wojciechowskiego (gościnnie)
6.7 2005 Sekretarka Wojciechowskiego (gościnnie)
5.0 2005 Sekretarka Wojciechowskiego (gościnnie)
7.1 2005 Sekretarka Wojciechowskiego (gościnnie)
2.4 2005 Sekretarka Wojciechowskiego (gościnnie)
7.9 2004 Sekretarka Wojciechowskiego (gościnnie)
7.6
Dziewczyny i miłość
Girls in Love
2003 Sekretarka Wojciechowskiego (gościnnie)
5.7
Mistrzowie kaijudo
Duel Masters
2002 Sekretarka Wojciechowskiego (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Magdalena Karel filmy Magdalena Karel najlepsze filmy Magdalena Karel zdjęcia Magdalena Karel galeria Magdalena Karel biografia Magdalena Karel nominacje Magdalena Karel nagrody i wyróżnienia Magdalena Karel filmografia Magdalena Karel aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.