Magdalena Chilmon
Data urodzenia: 1953-06-21
Miejsce urodzenia: 1998-03-25
Stan cywilny: Warszawa, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
10.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.1 1989 Gość na przyjęciu u Pasikonika
6.5 1988 Stewardesa
7.6 1977 Pasażerka samolotu(niewymieniony w czołówce)
6.8 1977 Uzestniczka castingu na modelkę(niewymieniony w czołówce)
6.8 1977 Uzestniczka castingu na modelkę(niewymieniony w czołówce)
7.8 1976 Studentka w jadalni(niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Magdalena Chilmon filmy Magdalena Chilmon najlepsze filmy Magdalena Chilmon zdjęcia Magdalena Chilmon galeria Magdalena Chilmon biografia Magdalena Chilmon nominacje Magdalena Chilmon nagrody i wyróżnienia Magdalena Chilmon filmografia Magdalena Chilmon aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.