Magda Guzmán
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.5 2008 Rufina
8.8 2007 Yolanda
7.0 2005 Sara de Oviedo ¨La Poderosa¨
10.0 2004 Justina Aranda
8.0 2001 Eva Santana
7.7
Potęga miłości
Mi destino eres tú
2000 Nana Nina
10.0 1999 Nanda
8.1
Paulina
Usurpadora, La
1998 Fidelina
7.8 1998
0.0 1996 Ofelia
7.6
Oblicza prawdy
Bajo un mismo rostro
1995 Rosario
0.0 1995 Beatriz
5.0 1991 Mamá U
0.0 1987 Virginia
2.0 1987 Tomasa
7.7
Ty albo nikt
Tú o nadie
1985 Victoria
0.0 1983 Carmen
0.0 1981 Antonia
10.0 1980 Elvira
0.0 1979 Rosa
0.0 1978 Esperanza
0.0 1974 Pani Thernardier
0.0 1972 Maura Montiel
0.0 1970
0.0 1968 Josefa Ortiz de Domínguez
0.0 1967
1.0 1967 Carlota
0.0 1965
0.0 1965
0.0 1964
0.0 1962
0.0 1961
0.0 1961

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Magda Guzmán filmy Magda Guzmán najlepsze filmy Magda Guzmán zdjęcia Magda Guzmán galeria Magda Guzmán biografia Magda Guzmán nominacje Magda Guzmán nagrody i wyróżnienia Magda Guzmán filmografia Magda Guzmán aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.