Madison Mason
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2010 Kapitan Yip Harburg (gościnnie)
7.6 2009 Kapitan Yip Harburg (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Ted Luscom (gościnnie)
7.9 2008 Kapitan Yip Harburg (gościnnie)
8.1 2005 Kapitan Yip Harburg (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Sędzia Ted Kemper (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Kapitan Yip Harburg (gościnnie)
7.5 2005 Kapitan Yip Harburg (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Kapitan Yip Harburg (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Tommy (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Kapitan Yip Harburg (gościnnie)
6.1
Na własną rękę
Collateral Damage
2002 Kapitan Yip Harburg (gościnnie)
7.0
Dzień dobry, Miami
Good Morning, Miami
2002 Kapitan Yip Harburg (gościnnie)
6.7
Dobre rady
Good Advice
2001 Kapitan Yip Harburg (gościnnie)
7.3 2001 Kapitan Yip Harburg (gościnnie)
6.9
Ach, ten Bush!
That's My Bush!
2001 Kapitan Yip Harburg (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Kapitan Yip Harburg (gościnnie)
7.2
Trzynaście dni
Thirteen Days
2000 Kapitan Yip Harburg (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Doyle 'Candyman' Pfeiffer (2002) (gościnnie)
6.6
Wariatka z Alabamy
Crazy in Alabama
1999 Kapitan Yip Harburg (gościnnie)
6.9
Krucjata
Crusade
1999 Kapitan Yip Harburg (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Kapitan Yip Harburg (gościnnie)
6.9
Baza Pensacola
Pensacola: Wings of Gold
1997 Kapitan Yip Harburg (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Kapitan Yip Harburg (gościnnie)
7.6
Plaże Malibu
Malibu Shores
1996 Kapitan Yip Harburg (gościnnie)
7.0 1996 Kapitan Yip Harburg (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Kapitan Yip Harburg (gościnnie)
8.2
Dziwny traf
Strange Luck
1995 Kapitan Yip Harburg (gościnnie)
7.0 1995 Kapitan Yip Harburg (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Kapitan Yip Harburg (gościnnie)
7.6 1993 Kapitan Yip Harburg (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Kapitan Yip Harburg (gościnnie)
6.4
Renegat
Renegade
1992 Kapitan Yip Harburg (gościnnie)
7.5 1991 Kapitan Yip Harburg (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Kapitan Yip Harburg (gościnnie)
5.7 1989 Kapitan Yip Harburg (gościnnie)
7.8
Cudowne lata
Wonder Years, The
1988 Kapitan Yip Harburg (gościnnie)
6.4
Projektantki
Designing Women
1986 Kapitan Yip Harburg (gościnnie)
5.7 1986 Kapitan Yip Harburg (gościnnie)
7.5 1985 Kapitan Yip Harburg (gościnnie)
6.1
Miasto strachu
Fear City
1984 Kapitan Yip Harburg (gościnnie)
8.0 1984 Kapitan Yip Harburg (gościnnie)
7.6 1984 Kapitan Yip Harburg (gościnnie)
6.3 1983 Kapitan Yip Harburg (gościnnie)
8.5 1982 Kapitan Yip Harburg (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Kapitan Yip Harburg (gościnnie)
7.0 1981 Kapitan Yip Harburg (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Kapitan Yip Harburg (gościnnie)
7.0 1979 Kapitan Yip Harburg (gościnnie)
5.7 1978 Kapitan Yip Harburg (gościnnie)
7.1 1976 Kapitan Yip Harburg (gościnnie)
7.0 1975 Kapitan Yip Harburg (gościnnie)
8.1 1974 Kapitan Yip Harburg (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Madison Mason filmy Madison Mason najlepsze filmy Madison Mason zdjęcia Madison Mason galeria Madison Mason biografia Madison Mason nominacje Madison Mason nagrody i wyróżnienia Madison Mason filmografia Madison Mason aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.