Madison Leisle
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Ashley (gościnnie)
8.3 2011 Ashley (gościnnie)
0.0 2010 Lisa - dziecko (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Ernie Grunwald (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Lisa - dziecko (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Julia Miller (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Lisa - dziecko (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Dziecko (gościnnie)
0.0

0 Lisa - dziecko (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Madison Leisle filmy Madison Leisle najlepsze filmy Madison Leisle zdjęcia Madison Leisle galeria Madison Leisle biografia Madison Leisle nominacje Madison Leisle nagrody i wyróżnienia Madison Leisle filmografia Madison Leisle aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.