Madeleine Sherwood
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 1983 (gościnnie) (ona sama)
6.9
Autostopowicz
Hitchhiker, The
1983 Vivian (gościnnie)
6.3 1983 (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Panna Durst (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Tenant (gościnnie)
7.7
Pogoda dla bogaczy (Księga II)
Rich Man, Poor Man - Book II
1976 Pani Hunt (gościnnie)
6.7 1969 (gościnnie)
8.2 1968 Myra Louden (gościnnie)
7.7 1968 Panna Brady
5.5
Szybki zmierzch
Hurry Sundown
1967 Eula Purcell
8.8 1967 Reverend Mother Superior Plaseato (1967-1970)
7.9 1963 Pani Ammory (gościnnie)
7.5
Słodki ptak młodości
Sweet Bird of Youth
1962 Panna Lucy
7.0 1961 Pani McMasters (gościnnie)
7.4 1959 Vella Owens (gościnnie)
8.1
Kotka na gorącym, blaszanym dachu
Cat on a Hot Tin Roof
1958 Mae Flynn Pollitt
8.5 1958 Pani Wilson (gościnnie)
10.0
Pułapka
Decoy
1957 (gościnnie)
7.6 1955 Phyllis
8.3
Alfred Hitchcock Przedstawia
Alfred Hitchcock Presents
1955 Jackie Darby (gościnnie)
10.0 1953 (gościnnie)
10.0 1950 (gościnnie)
6.0 1948 Rose (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Madeleine Sherwood filmy Madeleine Sherwood najlepsze filmy Madeleine Sherwood zdjęcia Madeleine Sherwood galeria Madeleine Sherwood biografia Madeleine Sherwood nominacje Madeleine Sherwood nagrody i wyróżnienia Madeleine Sherwood filmografia Madeleine Sherwood aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.