Macon McCalman
Data urodzenia: 1932-12-30
Miejsce urodzenia: 2005-11-29
Stan cywilny: Memphis, Tennessee, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1996 Profesor Walcott (gościnnie)
7.6
Spacer w chmurach
Walk in the Clouds, A
1995 Konduktor
7.4
Klient
Client, The
1994 Ballatine
7.1
Przygoda na Dzikim Zachodzie
Adventures of Brisco County Jr., The
1993 Przewodniczący trybunału(gościnnie)
7.8
Upadek
Falling Down
1993 Detektyw Graham
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Willie (gościnnie)
7.9
Smażone zielone pomidory
Fried Green Tomatoes
1991 Prokurator
7.0
Doktor Hollywood
Doc Hollywood
1991 Aubrey Draper
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Dr Baylor (gościnnie)
4.6 1989 Właściciel sklepu
7.9
Młodzi jeźdźcy
Young Riders, The
1989 (gościnnie)
7.7 1989 (gościnnie)
7.8
Cudowne lata
Wonder Years, The
1988 Karl Gustavson (gościnnie)
9.0 1987 Pan Kaczmarek (gościnnie)
8.5 1986 Dr Shukin (gościnnie)
6.4
Projektantki
Designing Women
1986 Paul Webster (1989) (gościnnie)
5.7 1986 Sędzia (gościnnie)
6.3 1985 Murray Henderson
7.5
Sokół i koka
Falcon and the Snowman, The
1985 Larry Rogers
7.6 1984 Wallace Latimer (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Nolan Hayes (gościnnie)
8.0 1983 Harry Bogard (gościnnie)
7.4 1982 Doktor Hines
5.5 1982 Menadżer motelu (gościnnie)
8.6 1982 Paul Fraser (gościnnie)
7.1 1982 Henry Judson (gościnnie)
8.2 1982 Profesor Spanos (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Wuj Tim (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Darrell Stabell (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Holmes (gościnnie)
6.8 1981 Deacon
0.0 1981 Major Fletcher
4.0 1981 (gościnnie)
8.2 1980 Dr Harry Capello (gościnnie)
7.0 1978 George Endiott (gościnnie)
5.7 1978 Gorman (1987) (gościnnie)
7.3
Mistrz kierownicy ucieka
Smokey and the Bandit
1977 Pan B.
6.8 1977 Kibbee (gościnnie)
7.5 1977 Pan Penrose (gościnnie)
7.0 1977 Minister (gościnnie)
10.0 1975 Konsul (gościnnie)
7.4 1975 Roger Tulley (gościnnie)
6.1 1975 Goodspeed (gościnnie)
7.2
Starsky i Hutch
Starsky & Hutch
1975 Oficer Bernie Glassman (gościnnie)
7.0 1973 Ned Avery (gościnnie)
7.3 1973 McKee (gościnnie)
7.1
Uwolnienie
Deliverance
1972 Zastępca Queen
7.8 1972 Wendall Glendale (gościnnie)
2.3 1972 Deputowany (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Macon McCalman filmy Macon McCalman najlepsze filmy Macon McCalman zdjęcia Macon McCalman galeria Macon McCalman biografia Macon McCalman nominacje Macon McCalman nagrody i wyróżnienia Macon McCalman filmografia Macon McCalman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.