Maciej Maciejewski
Data urodzenia: 1914-10-01
Miejsce urodzenia: Augustów, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2010 Polski oficer
7.4 2009 Mężczyzna z wąsami
6.4 2009 Klaudiusz Warszewski (gościnnie)
6.6 2009 Kajakarz / Kierowca (gościnnie)
7.7 2007 Zamachowiec Antoni Niewiadomski (gościnnie)
6.5 2006 Konwojent (gościnnie)
7.9 2004 Żołnierz "Topora" (gościnnie)
4.2 2000 Profesor Walewski, prezes fundacji organizującej bal charytatywny
6.7 1993 Piotr Zieliński, przyjaciel Stefana Czernika z czasów gimnazjalnych (
8.1 1987 Prokurator
7.6 1979 (gościnnie)
5.7 1978 (gościnnie)
7.5 1977 Policjant (gościnnie)
8.4
Królowa Elżbieta
Elizabeth R
1971 Gardiner (polski dubbing)
7.8 1956 Porucznik "Gustaw"
5.9 1955 Czepiec
5.8 1954 Tomczewski
4.3 1953 Oficer sztabowy
6.1 1951 Skrzypek Slavik

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Maciej Maciejewski filmy Maciej Maciejewski najlepsze filmy Maciej Maciejewski zdjęcia Maciej Maciejewski galeria Maciej Maciejewski biografia Maciej Maciejewski nominacje Maciej Maciejewski nagrody i wyróżnienia Maciej Maciejewski filmografia Maciej Maciejewski aktor Maciej Maciejewski scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.