Maciej Brzoska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2011 Gerard Nadolski(gościnnie)
6.8 2011 Gerard Nadolski (gościnnie)
6.7 2010 Zabójca Arkadiusz Klimek "Szybki" (gościnnie)
6.7 2008 Piotr
6.3 2008 Recepcjonista Roman (gościnnie)
4.6 2007 Romek, kapitan drużyny piłkarskiej
4.3 2001
3.6 2001

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Maciej Brzoska filmy Maciej Brzoska najlepsze filmy Maciej Brzoska zdjęcia Maciej Brzoska galeria Maciej Brzoska biografia Maciej Brzoska nominacje Maciej Brzoska nagrody i wyróżnienia Maciej Brzoska filmografia Maciej Brzoska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.