Lynne Marie Stewart
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2005 Pielęgniarka (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Pielęgniarka (gościnnie)
10.0 2004 Pielęgniarka (gościnnie)
7.5
Jim wie lepiej
According to Jim
2001 Pielęgniarka (gościnnie)
0.0 1997 Pielęgniarka (gościnnie)
7.9
Biuro
Working
1997 Pielęgniarka (gościnnie)
10.0 1997 Pielęgniarka (gościnnie)
6.4
A teraz Susan
Suddenly Susan
1996 Pielęgniarka (gościnnie)
8.0
Świat według Ludwiczka
Life with Louie
1995 Pielęgniarka (gościnnie)
8.0 1995 Pielęgniarka (gościnnie)
9.0 1995 Pielęgniarka (gościnnie)
7.2
Stan zagrożenia
Clear and Present Danger
1994 Pielęgniarka (gościnnie)
7.2
Kleszcz
Tick, The
1994 Pielęgniarka (gościnnie)
7.5
Tajny świat Alex Mack
Secret World of Alex Mack, The
1994 Pielęgniarka (gościnnie)
7.7
Pies Binfordów
Family Dog
1993 Pielęgniarka (gościnnie)
6.8
Szczeniak zwany Scooby Doo
Pup Named Scooby-Doo, A
1988 Pielęgniarka (gościnnie)
9.5 1988 Pielęgniarka (gościnnie)
7.5 1988 Pielęgniarka (gościnnie)
6.8 1988 Pielęgniarka (gościnnie)
4.3
Gorączka Nocy
In The Heat Of The Night
1988 Pielęgniarka (gościnnie)
7.0
Błysk pajaca
Jumpin' Jack Flash
1986 Pielęgniarka (gościnnie)
9.0 1984 Pielęgniarka (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Pielęgniarka (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Pielęgniarka (gościnnie)
7.8
Nigdy nie obiecywałem ci ogrodu pełnego róż
I Never Promised You a Rose Garden
1977 Pielęgniarka (gościnnie)
7.8 1976 Pielęgniarka (gościnnie)
7.0 1976 Pielęgniarka (gościnnie)
7.4 1975 Pielęgniarka (gościnnie)
7.4
Amerykańskie graffiti
American Graffiti
1973 Pielęgniarka (gościnnie)
0.0 1972 Pielęgniarka (gościnnie)
7.9 1972 Pielęgniarka (gościnnie)
5.2
Jedźmy przed siebie
Drive, He Said
1971 Pielęgniarka (gościnnie)
0.0

0 Pielęgniarka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lynne Marie Stewart filmy Lynne Marie Stewart najlepsze filmy Lynne Marie Stewart zdjęcia Lynne Marie Stewart galeria Lynne Marie Stewart biografia Lynne Marie Stewart nominacje Lynne Marie Stewart nagrody i wyróżnienia Lynne Marie Stewart filmografia Lynne Marie Stewart aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.