Lynne Adams
Data urodzenia: Kanada

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
1.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Pracownik socjalny
0.0 2004 Marguerite, gospodyni(gościnnie)
7.6
Niebezpieczne związki
Liaisons dangereuses, Les
2003 Sophie
6.7 1995 Członkini Yakuzy z wyrzutnią rakiet
6.4
Syreny
Sirens
1993 Claire (gościnnie)
6.8 1993 pielęgniarka (gościnnie)
7.7
Czy boisz się ciemności?
Are You Afraid of the Dark?
1991 Ricky's Mom (1994) (gościnnie)
0.0 1988 Martine Keller
6.7
Cwaniak
Street Smart
1987 Reporterka
10.0 1954 Amy Ames Britton Kincaid #4 (1971-1972)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lynne Adams filmy Lynne Adams najlepsze filmy Lynne Adams zdjęcia Lynne Adams galeria Lynne Adams biografia Lynne Adams nominacje Lynne Adams nagrody i wyróżnienia Lynne Adams filmografia Lynne Adams aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.