Lyne Chardonnet
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1974 Catherine Bonnelle
0.0 1974 La trafiquante
7.2
Panie na Mogadorze
Gens de Mogador, Les
1972 Herminie
7.3 1968 Hanna Vetsera
7.5
Człowiek z tatuażem
Tatoué, Le
1968 Valérie Mézeray
0.0 1966 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lyne Chardonnet filmy Lyne Chardonnet najlepsze filmy Lyne Chardonnet zdjęcia Lyne Chardonnet galeria Lyne Chardonnet biografia Lyne Chardonnet nominacje Lyne Chardonnet nagrody i wyróżnienia Lyne Chardonnet filmografia Lyne Chardonnet aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.