Lynda Gravatt
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Kelner w autobusie (gościnnie)
6.3
Dorwać byłą
Bounty Hunter, The
2010 Kelner w autobusie (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Mila (gościnnie)
8.7
Gra na maksa
Hoop Life, The
1999 Kelner w autobusie (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Kelner w autobusie (gościnnie)
10.0 1986 Kelner w autobusie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lynda Gravatt filmy Lynda Gravatt najlepsze filmy Lynda Gravatt zdjęcia Lynda Gravatt galeria Lynda Gravatt biografia Lynda Gravatt nominacje Lynda Gravatt nagrody i wyróżnienia Lynda Gravatt filmografia Lynda Gravatt aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.