Lynda Baron
Data urodzenia: 1942-03-24
Miejsce urodzenia: Manchester, Anglia, Wielka Brytania
Stan cywilny: mąż John M Lee

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Val (gościnnie)
8.1
Rzym
Rome
2005 Dama (gościnnie)
8.1
Doktor Who
Doctor Who
2005 Val (gościnnie)
0.0 2000 Val (gościnnie)
9.0
Wbrew przeciwnościom
Down to Earth
2000 Val (gościnnie)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Val (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Val (gościnnie)
0.0 1998 Val (gościnnie)
7.0 1998 Val (gościnnie)
7.0 1993 Val (gościnnie)
5.0 1990 Val (gościnnie)
8.7 1989 Val (gościnnie)
0.0 1979 Val (gościnnie)
8.0 1979 Val (gościnnie)
0.0 1977 Val (gościnnie)
0.0 1977 Val (gościnnie)
0.0 1974 Val (gościnnie)
8.7
24 godziny na dobę
Open All Hours
1973 Val (gościnnie)
7.0
Babie lato
Last of the Summer Wine
1973 Val (gościnnie)
8.8 1964 Val (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Val (gościnnie)
8.6 1962 Val (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lynda Baron filmy Lynda Baron najlepsze filmy Lynda Baron zdjęcia Lynda Baron galeria Lynda Baron biografia Lynda Baron nominacje Lynda Baron nagrody i wyróżnienia Lynda Baron filmografia Lynda Baron aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.