Lyman Ward
Data urodzenia: 1941-06-21
Miejsce urodzenia: Saint John, Kanada
Stan cywilny: trzykrotnie żonaty: 1. Cathy Gelbart (09.11.1975 - 1976, rozwód); 2. Leigh Heine (28.10.1979 - 1985, rozwód); 3. Cindy Pickett (1986 - 1992, rozwód), 2 dzieci, m.in syn Shaun

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2002 Pan Carlson (gościnnie)
10.0 2002 Pan Carlson (gościnnie)
7.8 2001 Pan Carlson (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Pan Carlson (gościnnie)
0.0 1996 Pan Carlson (gościnnie)
0.0 1995 Pan Carlson (gościnnie)
7.0 1995 Pan Carlson (gościnnie)
7.8 1994 Pan Carlson (gościnnie)
6.7 1992 Pan Carlson (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Pan Carlson (gościnnie)
7.3 1990 Pan Carlson (gościnnie)
6.9
Obcy na mojej ziemi
Stranger on My Land
1988 Pan Carlson (gościnnie)
9.0
Stan zagrożenia
Supercarrier
1988 Pan Carlson (gościnnie)
7.8
Cudowne lata
Wonder Years, The
1988 Pan Carlson (gościnnie)
10.0 1987 Pan Carlson (gościnnie)
7.0 1987 Pan Carlson (gościnnie)
7.5
Wolny dzień Ferrisa Buellera
Ferris Bueller's Day Off
1986 Pan Carlson (gościnnie)
6.3 1986 Pan Carlson (gościnnie)
8.1 1985 Pan Carlson (gościnnie)
4.4
Gry namiętności
Love Letters
1984 Pan Carlson (gościnnie)
7.1
Moskwa nad rzeką Hudson
Moscow on the Hudson
1984 Pan Carlson (gościnnie)
5.6 1984 Pan Carlson (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Pan Carlson (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Pan Carlson (gościnnie)
8.3 1983 Pan Carlson (gościnnie)
8.2 1982 Pan Carlson (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Pan Carlson (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Pan Carlson (gościnnie)
8.1
W końcu czyje to życie?
Whose Life Is It Anyway?
1981 Pan Carlson (gościnnie)
8.2 1980 Pan Carlson (gościnnie)
7.3
Magnum
Magnum, P.I.
1980 Pan Carlson (gościnnie)
7.8 1976 Pan Carlson (gościnnie)
7.0 1976 Pan Carlson (gościnnie)
7.0 1975 Pan Carlson (gościnnie)
8.5 1974 Pan Carlson (gościnnie)
7.3 1973 Pan Carlson (gościnnie)
7.4 1959 Pan Carlson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lyman Ward filmy Lyman Ward najlepsze filmy Lyman Ward zdjęcia Lyman Ward galeria Lyman Ward biografia Lyman Ward nominacje Lyman Ward nagrody i wyróżnienia Lyman Ward filmografia Lyman Ward aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.