Lydia Wilson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2013
7.7 2011 Muriel Carne
7.7 2011 Muriel Carne
7.2
Nie opuszczaj mnie
Never Let Me Go
2010 Hannah
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Zoe Stock (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lydia Wilson filmy Lydia Wilson najlepsze filmy Lydia Wilson zdjęcia Lydia Wilson galeria Lydia Wilson biografia Lydia Wilson nominacje Lydia Wilson nagrody i wyróżnienia Lydia Wilson filmografia Lydia Wilson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.