Lutz Schnell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1988 (gościnnie)
8.3
Okręt
Boot, Das
1985 Dufte
10.0 1985 (gościnnie)
7.7
Okręt
Boot, Das
1981 Dufte
7.0 1978 Falko (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lutz Schnell filmy Lutz Schnell najlepsze filmy Lutz Schnell zdjęcia Lutz Schnell galeria Lutz Schnell biografia Lutz Schnell nominacje Lutz Schnell nagrody i wyróżnienia Lutz Schnell filmografia Lutz Schnell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.