Lupe Ontiveros
Data urodzenia: 1942-09-17
Miejsce urodzenia: El Paso, Teksas, USA
Stan cywilny: mąż Elias Ontiveros, 3 synów

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Juanita Solis (gościnnie)
6.0
Nasze wielkie rodzinne wesele
Our Family Wedding
2010 Juanita Solis (gościnnie)
6.6
Cory w Białym Domu
Cory in the House
2007 Juanita Solis (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Zakonnica (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Juanita Solis (gościnnie)
8.5 2004 Juanita Solis (gościnnie)
7.9 2001 Juanita Solis (gościnnie)
6.3
Dar z nieba
Picking up the Pieces
2000 Juanita Solis (gościnnie)
7.3
Odważny
Brave, The
1997 Juanita Solis (gościnnie)
7.4 1997 Juanita Solis (gościnnie)
6.6
Sekrety Weroniki
Veronica's Closet
1997 Juanita Solis (gościnnie)
7.0
Bobby kontra wapniaki
King of the Hill
1997 Juanita Solis (gościnnie)
7.5
Moja rodzina
My Family
1995 Juanita Solis (gościnnie)
0.0 1993 Juanita Solis (gościnnie)
6.8
Uniwersalny żołnierz
Universal Soldier
1992 Juanita Solis (gościnnie)
8.3 1992 Juanita Solis (gościnnie)
6.9 1992 Juanita Solis (gościnnie)
0.0 1990 Juanita Solis (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Juanita Solis (gościnnie)
7.6
Goonies
Goonies, The
1985 Juanita Solis (gościnnie)
7.5 1984 Juanita Solis (gościnnie)
7.3 1984 Juanita Solis (gościnnie)
6.3
Na granicy
Border, The
1982 Juanita Solis (gościnnie)
8.3 1982 Juanita Solis (gościnnie)
5.0 1981 Juanita Solis (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Juanita Solis (gościnnie)
7.0
Niezły pasztet
Big Fix, The
1978 Juanita Solis (gościnnie)
7.7 1977 Juanita Solis (gościnnie)
7.0 1977 Juanita Solis (gościnnie)
7.8 1976 Juanita Solis (gościnnie)
7.1
Aniołki Charliego
Charlie's Angels
1976 Juanita Solis (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lupe Ontiveros filmy Lupe Ontiveros najlepsze filmy Lupe Ontiveros zdjęcia Lupe Ontiveros galeria Lupe Ontiveros biografia Lupe Ontiveros nominacje Lupe Ontiveros nagrody i wyróżnienia Lupe Ontiveros filmografia Lupe Ontiveros aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.