Luke Kleintank
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2009 Elliot Leichter (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Brian Keller (gościnnie)
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Elliot Leichter (gościnnie)
8.0 2007 Elliot Leichter (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Finn Abernathy (gościnnie)
7.3 2002 Tom Granger (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Elliot Leichter (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Luke Kleintank filmy Luke Kleintank najlepsze filmy Luke Kleintank zdjęcia Luke Kleintank galeria Luke Kleintank biografia Luke Kleintank nominacje Luke Kleintank nagrody i wyróżnienia Luke Kleintank filmografia Luke Kleintank aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.