Luke Hayden
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Sierżant Heffernan
8.0
Tajemniczy rycerze
Mystic Knights of Tir Na Nog
1998 Wódz Kellsa #1 (gościnnie)
6.3
Nowe przygody Robin Hooda
New Adventures of Robin Hood, The
1997 Majster Baldwin (gościnnie)
7.7 1996 Garda Murphy (gościnnie)
8.4
Ojciec Ted
Father Ted
1995 Pan Gleason (gościnnie)
8.0 1995 Człowiek od przeprowadzek
8.2
W imię ojca
In the Name of the Father
1993 Strażnik w areszcie śledczym
5.5 1986 Patrick (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Luke Hayden filmy Luke Hayden najlepsze filmy Luke Hayden zdjęcia Luke Hayden galeria Luke Hayden biografia Luke Hayden nominacje Luke Hayden nagrody i wyróżnienia Luke Hayden filmografia Luke Hayden aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.