Luke Carroll
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
3.4 2010 Nelson
0.0 2009
2.3 2009 Eddie
0.0 2005 Michael Anderson
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Seb (gościnnie)
7.6
McGregorowie
Snowy River: The McGregor Saga
1993 Sam Murray (gościnnie)
0.0 1992 Paul Jordan
10.0 1989 Tony Thompson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Luke Carroll filmy Luke Carroll najlepsze filmy Luke Carroll zdjęcia Luke Carroll galeria Luke Carroll biografia Luke Carroll nominacje Luke Carroll nagrody i wyróżnienia Luke Carroll filmografia Luke Carroll aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.