Łukasz Pruchniewicz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 2012 Ksiądz
6.5 2010 Przechodzień (gościnnie)
7.2 2008 Kasjer na stacji benzynowej (gościnnie)
6.3 2008 Pielęgniarz" Kraski (gościnnie)
6.8 2007 (gościnnie)
4.5 2006 Policjant (gościnnie)
3.6 2005 Witek
5.7 2004 Gapowicz (gościnnie)
4.7 2003 Śledczy

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Łukasz Pruchniewicz filmy Łukasz Pruchniewicz najlepsze filmy Łukasz Pruchniewicz zdjęcia Łukasz Pruchniewicz galeria Łukasz Pruchniewicz biografia Łukasz Pruchniewicz nominacje Łukasz Pruchniewicz nagrody i wyróżnienia Łukasz Pruchniewicz filmografia Łukasz Pruchniewicz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.