Łukasz Chrzuszcz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2011 Taksówkarz (gościnnie)
5.0 2010 Taksówkarz (gościnnie)
6.5 2010 Taksówkarz (gościnnie)
6.7 2005 Taksówkarz (gościnnie)
5.6 2005 Taksówkarz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Łukasz Chrzuszcz filmy Łukasz Chrzuszcz najlepsze filmy Łukasz Chrzuszcz zdjęcia Łukasz Chrzuszcz galeria Łukasz Chrzuszcz biografia Łukasz Chrzuszcz nominacje Łukasz Chrzuszcz nagrody i wyróżnienia Łukasz Chrzuszcz filmografia Łukasz Chrzuszcz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.