Luis José Santander
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.1 2010 Dr Augusto Talamonti
8.8 2008 Amado Madrigal
9.0 2008 Esteban de la Vega
8.3 2007 John Foreman
9.1 2004 Sergio Dalmacci
7.7
Pożyczone życie
Vidas Prestadas
2000 José María Rivero 'Chema'
4.5 1996 Nicolás Miranda
0.0 1996 Luis Angel Zaldivar
8.0
Ocalona
Morena Clara
1995 Valentín Andara
0.0 1991 Ivan Soriano

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Luis José Santander filmy Luis José Santander najlepsze filmy Luis José Santander zdjęcia Luis José Santander galeria Luis José Santander biografia Luis José Santander nominacje Luis José Santander nagrody i wyróżnienia Luis José Santander filmografia Luis José Santander aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.