Luis Gatica
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2010 Szef ochrony (gościnnie)
8.3
Kiedy się zakocham
Cuando me enamoro
2010 Lázaro López
0.0 2009 Kapitan Benitez
8.0 2009 Carlos Fuentes
7.9
Dzikie serce
Corazón Salvaje
2009 Remigio
8.8 2008 Abraham Elizondo
8.7 2007 Procurador
7.0 2006 Germán De Alba
7.9
Cena marzeń
Rubí
2004 Cayetano Martínez
7.8
Córka przeznaczenia
Niña... amada mía
2003 Jorge Esparza
8.0 2001 Doktor Gerardo Garduño
10.0 2000 Cruz Ramírez
7.3 1999 Raul Arias
7.1
Paloma
Preciosa
1998 Patricio
7.1
Kłamstwo i miłość
Mentira, La
1998 Santiago Terrazas
7.7
Płonąca pochodnia
Antorcha encendida, La
1997 Juan Foncerrada
7.8 1997 Ricardo
0.0 1995 José
0.0 1986 Jorge Linares
0.0 1984 Joel

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Luis Gatica filmy Luis Gatica najlepsze filmy Luis Gatica zdjęcia Luis Gatica galeria Luis Gatica biografia Luis Gatica nominacje Luis Gatica nagrody i wyróżnienia Luis Gatica filmografia Luis Gatica aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.