Luis Fernando Torres
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.8 2005 Chito
9.7 2004 Walter Salazar
8.0 2001 Efrén 'Efrencito' Mendoza
8.1
W niewoli uczuć
Abrázame muy fuerte
2000 Domingo
8.9 1999 Grillo

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Luis Fernando Torres filmy Luis Fernando Torres najlepsze filmy Luis Fernando Torres zdjęcia Luis Fernando Torres galeria Luis Fernando Torres biografia Luis Fernando Torres nominacje Luis Fernando Torres nagrody i wyróżnienia Luis Fernando Torres filmografia Luis Fernando Torres aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.