Luis Chávez
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2011 Nestor Alvarez (gościnnie)
7.9 2008 Nestor Alvarez (gościnnie)
6.0 2006 Nestor Alvarez (gościnnie)
8.1
Uśpiona komórka
Sleeper Cell
2005 Nestor Alvarez (gościnnie)
7.5 2002 Nestor Alvarez (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Nestor Alvarez (gościnnie)
7.6 1999 Nestor Alvarez (gościnnie)
5.5
Lekarze z Los Angeles
L.A. Doctors
1998 Nestor Alvarez (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Luis Chávez filmy Luis Chávez najlepsze filmy Luis Chávez zdjęcia Luis Chávez galeria Luis Chávez biografia Luis Chávez nominacje Luis Chávez nagrody i wyróżnienia Luis Chávez filmografia Luis Chávez aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.