Luis Bayardo
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 (gościnnie)
7.3
Morze miłości
Mar de Amor
2009 Juez Moncada
0.0 2008 Beto
8.2 2008 Ciro Palafox
8.0 2007 (gościnnie)
8.0 2006 Arturo
5.9 2005 Sergio Valdez
7.5
Grzesznica
Amarte es mi pecado
2004
7.7
Potęga miłości
Mi destino eres tú
2000 Samuel Galindo Betancourt
8.0 2000 Padre Sarria
7.1
Paloma
Preciosa
1998 Tito Ruiz
4.5 1996 Edmundo Sandoval
8.6 1994 Francisco I. Madero
1.5 1991 Gustavo
9.0 1990 Gustavo
7.0 1987
5.5 1984
0.0 1980 Palidoro
2.0 1979 Architekt
0.0 1979 Pajarito
0.0 1969
0.0 1967 Antonio
0.0 1963
0.0 1962
0.0 1961

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Luis Bayardo filmy Luis Bayardo najlepsze filmy Luis Bayardo zdjęcia Luis Bayardo galeria Luis Bayardo biografia Luis Bayardo nominacje Luis Bayardo nagrody i wyróżnienia Luis Bayardo filmografia Luis Bayardo aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.