Ludwik Pak
Data urodzenia: 1930-03-20
Miejsce urodzenia: 1988-12-07
Stan cywilny: Jasionna, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.6 1986 Chłop Sierpiński
6.0 1985 Psychiatra Lipski, biegły sądowy
6.9 1983 Pijany mężczyzna w "Kaskadzie"
8.2 1981 Bosman na przystani (w wersji drugiej)(niewymieniony w czołówce)
7.8
Dom
1980 Murarz / Mężczyzna na ulicy (gościnnie)
6.6 1979 Eddie Fray
6.3 1975 "Franc"
6.7 1975 Pryszczaty(gościnnie)
6.8 1972 Nauczyciel
6.3 1970 Kierownik szkoły(gościnnie)
6.4 1970 Pasażer w pociągu przechwalający się przeżyciami wojennymi
6.7 1969 Twórca tańczący z Basią w Nieporęcie
7.0 1965 Ludwik Gościk (nowela "Rozwód po polsku")
5.7 1962 Wasyl
6.2 1960 Anastazy Wołek
6.4 1955 (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ludwik Pak filmy Ludwik Pak najlepsze filmy Ludwik Pak zdjęcia Ludwik Pak galeria Ludwik Pak biografia Ludwik Pak nominacje Ludwik Pak nagrody i wyróżnienia Ludwik Pak filmografia Ludwik Pak aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.