Ludovic Berthillot
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Jean Jacques
10.0 2011 Gliture, dowódca szwadronu
0.0 2011 Andrei
6.5 2009 Armand Lacourtade
5.6 2009 Mężczyzna w metrze
7.5
Gorycz tropików
Tropiques amers
2007 Mauduit
7.1
Sekrety wulkanu
Secrets du volcan, Les
2006 Policjant
7.0 2006 Costes (gościnnie)
0.0 1998 Kemal (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ludovic Berthillot filmy Ludovic Berthillot najlepsze filmy Ludovic Berthillot zdjęcia Ludovic Berthillot galeria Ludovic Berthillot biografia Ludovic Berthillot nominacje Ludovic Berthillot nagrody i wyróżnienia Ludovic Berthillot filmografia Ludovic Berthillot aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.