Ludacris
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.6 2011 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.5
Sex Story
No Strings Attached
2011 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0
Sylwester w Nowym Jorku
New Year's Eve
2011 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.3 2009 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.9 2005 (głos) (on sam) (gościnnie)
0.0 2004 (głos) (on sam) (gościnnie)
5.6
Eve
2003 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.2 2002 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.3 2000 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 (głos) (on sam) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ludacris filmy Ludacris najlepsze filmy Ludacris zdjęcia Ludacris galeria Ludacris biografia Ludacris nominacje Ludacris nagrody i wyróżnienia Ludacris filmografia Ludacris aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.