Lucy Punch
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Pauline
0.0 2011 Deena Pilgrim
6.4
Szalona noc
Take Me Home Tonight
2011 Shelly
6.0
Zła kobieta
Bad Teacher
2011 Amy Squirrel
7.2
Odrobina nieba
Little Bit of Heaven, A
2011 Sarah Walker
6.1
Kolacja dla palantów
Dinner for Schmucks
2010 Darla
4.6 2010 Dolores
7.0 2010 DI Kate Bishop
5.1 2009 Alexis
8.5
Nasza klasa
Class, The
2006 Holly Ellenbogen
7.7
Doktor Martin
Doc Martin
2004 Elaine Denham
6.4 2002 Shayna (gościnnie)
8.0
Dziesiąte królestwo
10th Kingdom, The
2000 Sally Peep
7.9
Moja rodzinka
My Family
2000 Sarah (gościnnie)
9.0
Torcik podano
Let Them Eat Cake
1999 Eveline (gościnnie)
7.0 1999 Helen Foreman (gościnnie)
6.3
Nowe przygody Robin Hooda
New Adventures of Robin Hood, The
1997 Królowa Stephanie (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Melissa Townsend (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lucy Punch filmy Lucy Punch najlepsze filmy Lucy Punch zdjęcia Lucy Punch galeria Lucy Punch biografia Lucy Punch nominacje Lucy Punch nagrody i wyróżnienia Lucy Punch filmografia Lucy Punch aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.