Lucy Hale
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Phoenicks (gościnnie)
6.8 2012 Periwinkle (głos)
7.7
Słodkie kłamstewka
Pretty Little Liars
2010 Aria Montgomery
7.3 2008 Phoenicks (gościnnie)
6.8 2007 Phoenicks (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Phoenicks (gościnnie)
7.0
Czarodzieje z Waverly Place
Wizards of Waverly Place
2007 Phoenicks (gościnnie)
8.0 2006 Phoenicks (gościnnie)
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Katie Scherbatsky (gościnnie)
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 Phoenicks (gościnnie)
7.3 2002 Phoenicks (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lucy Hale filmy Lucy Hale najlepsze filmy Lucy Hale zdjęcia Lucy Hale galeria Lucy Hale biografia Lucy Hale nominacje Lucy Hale nagrody i wyróżnienia Lucy Hale filmografia Lucy Hale aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.