Lucy Butler
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.2 2009 Pani Miller
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Właścicielka parkingu dla pojazdów kempingowych (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Betty Warren (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Thompson (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Jill (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Przewodnicząca komisji (gościnnie)
6.9
System
Net, The
1995 Pani oficer
7.4
Pod koszem
Hang Time
1995 Pani Pepperton (gościnnie)
7.6 1984 Porucznik Lianna Curry (gościnnie)
8.2 1982 Christine (gościnnie)
6.8 1981 Jane Callendar (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lucy Butler filmy Lucy Butler najlepsze filmy Lucy Butler zdjęcia Lucy Butler galeria Lucy Butler biografia Lucy Butler nominacje Lucy Butler nagrody i wyróżnienia Lucy Butler filmografia Lucy Butler aktor Lucy Butler reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.