Lucy Briers
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.2 2007 Mary Bennet
0.0 2006 Mary Bennet
8.1
Przypadki
Bodies
2004 Mary Bennet
8.0
Żony i córki
Wives and Daughters
1999 Mary Bennet
0.0 1998 Mary Bennet
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Mary Bennet
8.2
Duma i uprzedzenie
Pride and Prejudice
1995 Mary Bennet
6.0 1995 Mary Bennet
0.0 1993 Mary Bennet

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lucy Briers filmy Lucy Briers najlepsze filmy Lucy Briers zdjęcia Lucy Briers galeria Lucy Briers biografia Lucy Briers nominacje Lucy Briers nagrody i wyróżnienia Lucy Briers filmografia Lucy Briers aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.