Lucy Bell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 (gościnnie)
0.0 2009 Tess Jardine
0.0 2007 Petra Hilsen
10.0 2000 Emily Bell (2003)
7.7 1999 Pielęgniarka Kelsa (gościnnie)
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Sonia Moore / Marie Booth
7.4
Tropem zbrodni
Murder Call
1997 Detektyw Tessa Vance
10.0 1989 Lizzie Dunstan / Michelle Evans (gościnnie)
8.0 1981 Louise Callaghan (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lucy Bell filmy Lucy Bell najlepsze filmy Lucy Bell zdjęcia Lucy Bell galeria Lucy Bell biografia Lucy Bell nominacje Lucy Bell nagrody i wyróżnienia Lucy Bell filmografia Lucy Bell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.