Lucille Soong
Data urodzenia: 1938-08-15
Miejsce urodzenia: Chiny

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2010 Yao Lin (gościnnie)
7.5
Gra pozorów
Dark Blue
2009 Yao Lin (gościnnie)
7.9 2009 Yao Lin (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Mai Zhang (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Yao Lin (gościnnie)
8.0 2004 Yao Lin (gościnnie)
10.0 2003 Yao Lin (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Yao Lin (gościnnie)
7.5
Jim wie lepiej
According to Jim
2001 Yao Lin (gościnnie)
8.5
Detektywi na tropie
Michael Richards Show, The
2000 Yao Lin (gościnnie)
8.4 1999 Yao Lin (gościnnie)
7.3
Diabli nadali
King of Queens, The
1998 Yao Lin (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Yao Lin (gościnnie)
7.0 1995 Yao Lin (gościnnie)
8.0 1967 Yao Lin (gościnnie)
5.5 1960 Yao Lin (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lucille Soong filmy Lucille Soong najlepsze filmy Lucille Soong zdjęcia Lucille Soong galeria Lucille Soong biografia Lucille Soong nominacje Lucille Soong nagrody i wyróżnienia Lucille Soong filmografia Lucille Soong aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.