Lucia Sardo
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2011 Adele Diamante
0.0
Stracone pocałunki
Baci mai dati, I
2010
6.0
Przerwane pocałunki
Baci mai dati, I
2010
8.4
Pani na zamku Carini
Baronessa di Carini, La
2007 Guwernantka
0.0 2004 Matka Olivieri
0.0 2003 Lucia Sacerdoti
7.5
Malena
Malèna
2000 Donna linciaggio

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lucia Sardo filmy Lucia Sardo najlepsze filmy Lucia Sardo zdjęcia Lucia Sardo galeria Lucia Sardo biografia Lucia Sardo nominacje Lucia Sardo nagrody i wyróżnienia Lucia Sardo filmografia Lucia Sardo aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.