Lucía Pailles
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2006 To?a
7.7
Biały welon
Velo de novia
2003
8.3 2002 Dolores
8.0 2001 Samantha
6.1
Diabelska miłość
Pueblo chico, infierno grande
1997

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lucía Pailles filmy Lucía Pailles najlepsze filmy Lucía Pailles zdjęcia Lucía Pailles galeria Lucía Pailles biografia Lucía Pailles nominacje Lucía Pailles nagrody i wyróżnienia Lucía Pailles filmografia Lucía Pailles aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.